Despre AntoFor – Foraje Puțuri Mureș


S.C. AntoFor S.R.L. este o societate cu capital privat din Târgu-Mureş, cu activitate în domeniul „Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide”, cod CAEN 4221. Executăm lucrări de foraje puţuri pentu alimentare cu apă, foraje pompe de căldură sau foraje geotermale, foraje micropiloți și foraje piezometrice, cu desfăşurarea activităţii în toate judeţele din România.

Dispunem de personal calificat şi tehnologie de ultimă generaţie. Profesionalismul şi seriozitatea ne ajută în opţinerea unor rezultate de calitate la standarde ridicate, care duc la apreciarea clienţilor nostri pentru serviciile oferite.

Pasiunea pentru acest domeniu de activitate a început în urmă cu 10 ani, perioadă în care administratorul AntoFor a fost asociat într-o companie cu acelaşi specific de activitate. Experienţa acumulată precum pasiunea şi dăruirea personalului angajat, fac ca AntoFor să fie lider pe piaţă în acest domeniu.

Tehnologia utilizată la instalaţiile de forare ne permite să executăm o gamă largă de lucrări : foraje puţuri apă (de mică – mare adâncime), foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru piloni și micropiloni foraţi, foraje pentru studii piezometrice sau de epuisement si asecare.

S.C AntoFor S.R.L. execută şi furnizează servicii de calitate, pentru necesităţile fiecărui client în parte, cu respectarea prevederilor legale si de siguranţă, de protecţie a muncii şi a mediului.

Esenţa activităţii noastre o reprezintă satisfacerea nevoilor clientului la standarde ridicate, cu profesionalism si promptitudine.

Urmariti-ne si pe :